Appscape wil graag de escape rooms een hart onder de riem steken in deze moeilijk tijd. In deze lijst vindt je Bord spellen spellen die aangeboden worden. Deze Bord spellen zijn toegevoegd aan de app, benieuwd welke spellen je nog meer toe kan voegen aan je lijst? Kijk op de andere pagina’s onderaan deze pagina. Heb je de app nog niet? Download hem dan snel via de Appstore of Play store.

999games

999Games is de hof leverancier voor bordspellen in de Nederlandse huishoudens. Iedereen heeft wel een spel thuis van 999games.

Daar waar je hype gaat, volgt 999Games graag. Daarom is het ook niet bijzonder dat je ruim 20  verschillende escape room spellen kan kopen in 2 varianten:

  • 7 verschillende pocket spellen
  • 13 verschillende exit spellen

Nieuwsgierig  geworden? Ga dan naar de website voor meer informatie.

Aan dit spel zijn kosten verbonden.

Escape room The Game

Verloskunde

Huisarrest

Maak kennis met een nieuw en uniek concept: Huisarrest. De gepersonaliseerde escape room experience bij jou op locatie!

Het verhaal

Je bent volop aan het genieten van je zwangerschapsverlof. Je hebt alle voorbereidingen voor de komst van de kleine getroffen en je vult je tijd met alleen maar leuke dingen. Shoppen, lunchen, Netflixen… Maar dan… zijn dat weeën? Nu al? Je raakt in paniek en moet NÚ het telefoonnummer van de verloskundige hebben. Je wilt haar bellen. De tijd dringt! Weet je het nummer van de verloskundige binnen 60 minuten te ontrafelen? Alleen dan kun je de tijd stoppen.

Enthousiast geworden? Ga dan naar de website voor meer informatie.

Aan dit spel zijn kosten verbonden.

Escape room The Game

Escape Room The Game is ontwikkeld door Identity Games, een bedrijf dat al sinds 1992 een internationaal award winnend bedrijf is. Door de jaren heen zijn er al diverse edities en uitbreidingssets uitgebracht. Op de website zijn twee gratis demo’s te vinden om te ontdekken hoe Escape Room The Game precies werkt.

Welke spellen zijn er:

2 Escape Room The Game basisspellen met elk 4 avonturen
Uitbreidingssets
Virtual Reality editie
Jumanji Family Edition
2 Players edities (originele en Horror variant)
2 gratis demo’s op de website (10+ en 16+)

Enthousiast geworden? Ga dan naar de website voor meer informatie.

Aan dit spel zijn kosten verbonden.

Escape Room The Game

Operatie Mindfall

Operation Mindfall (Live Escape)

Operation Mindfall is een nieuw Adventure Game dat je veilig bij je thuis kan spelen. Het spel word door de medewerkers  van Live Escape tot aan je voordeur gebracht. Na 2 uur word het weer opgehaald en worden alle elementen grondig gereinigd. Operation Mindfall combineert elementen van Live escape games met augmented reality tot één team spel!

Aantal feitjes:

  • 2-6 spelers
  • moeilijkheidsgraad is gemiddeld
  • 2 uur speelplezier
  • alle leeftijden

Het verhaal:

Stap in het midden van een undercover spionage operatie. Uw team van geheim agenten hebben informatie gekregen over Spider Tech, het bedrijf achter een top-geheim onderzoeksprogramma dat, als het succesvol is, hen de kracht zal geven om de menselijke geest te controleren.

Spider Tech heeft een sluimerend maar dodelijk virus in het watersysteem gelekt. In slechts 2 uur tijd zullen ze het virus activeren vanaf hun beveiligde HQ servers en krijgen ze controle over onze geest.

Onder de codenaam Operation Mindfall moet uw team het anti-virus ontwikkelen en de servers van Spider Tech vernietigen. De druk van buitenlandse overheden neemt toe, de klok tikt door en het lot van de wereld ligt in handen van uw team.

Enthousiast geworden? Ga dan naar de website voor meer informatie.

Aan dit spel zijn kosten verbonden.

Crieeer je eigen escape room

Heb je zin om zelf de handen uit de mouwen te steken om een escape room te maken? Het team van Speelelement helpt je daarbij

Tover je locatie om tot een echte escape room en verzamel de materialen die nodig zijn om het spel te spelen (liniaal, tape, schaar enz.). De escape wordt gespeeld op een telefoon of tablet onder begeleiding van een app. De app zal je door de escape heen begeleiden. Los de raadsels op en voer de opdrachten uit.Lukt het om met je team op tijd te ontsnappen?

Speel element bied 2 versies aan:

  • Horror fun escape
  • Wie verknalt het?! een escape room voor de kinderen

Enthousiast geworden? Ga dan naar de website voor meer informatie.

Aan dit spel zijn kosten verbonden.

492 FT Below

492 FT Below (Escape Zwolle)

In een strijd tegen de elementen moet jij er met jouw reddingsteam voor te zorgen dat alle mijnwerkers veilig uit de ingestorte zilvermijn kunnen ontsnappen. Weet jij de drie verschillende fases van dit spel te voltooien en zo iedereen weer in veiligheid te brengen?

Je krijgt per brievenbuspost een pakketje toegezonden.

Bij bestelling via de website ontvang je ook nog eens een kortingscode van 10% op 1 van de Escaperooms bij Escape Zwolle.

 

Enthousiast geworden? Ga dan naar de website voor meer informatie.

Aan dit spel zijn kosten verbonden.

Landgoed Zevensprong(Escape Zwolle)

Tijdens een heerlijke wandeling door het bos, krijgen jullie wel zin om wat te gaan drinken. In de verte zien jullie een prachtig landgoed staan. Eenmaal dichterbij gekomen zien jullie Landgoed Zevensprong. Het lijkt erg verlaten en toch zien jullie een deur openstaan. Eenmaal binnen zien jullie de indrukwekkende hal, met in het midden een tafel. Op deze tafel ligt een briefje, één van jullie pakt het briefje op, tegelijkertijd slaat de deur waar jullie door naar binnen zijn gegaan, met een harde klap dicht!
Je wilt gaan bellen voor hulp, je hebt gelukkig voldoende batterij en verbinding met het netwerk, maar wonderbaarlijk genoeg, staat er nog maar 1 telefoonnummer in…

Voor dit spel blijf je thuis!

Dit spel kan je zowel samen als tegen elkaar spelen!

Enthousiast geworden? Ga dan naar de website voor meer informatie.

Aan dit spel zijn kosten verbonden.

Landgoed Zevensprong