Appscape wil graag de escape rooms een hart onder de riem steken in deze moeilijk tijd. In deze lijst vindt je alle Daily challenge die aangeboden worden. Deze Daily challenges zijn niet toegevoegd aan de app, benieuwd bij welke spellen dat wel zijn? Kijk op de andere pagina’s onderaan deze pagina. Heb je de app nog niet? Download hem dan snel via de Appstore of Play store.

Mystery house Valkenburg

Even zin om met je aandacht ergens anders op te richten? Elke dinsdag, donderdag en zaterdag verstuurd Mystery House de daily challenge genaamd13th Mystery. Deze daily challenge is op 10 april gestart, maar niet getreurd. Als je je aanmeld ontvang je in één keer alle challenges tegelijk.  Genoeg te doen dus.

”Het gesloten dagboek”

De waanzin van mijn dag, wie is nog te vertrouwen?

De wereld laat zich niet zomaar doorgronden. Er is een leger van spelers actief. Maar welke spelers? Wie zijn zij en wat is hun doel? Noemen zij zich the 13th? Waarom juist vandaag? Ben ik nog niet te laat? Kan ik het wel alleen? Allemaal vragen, lief dagboek van me, die ik niet zomaar aan een wildvreemde wil overlaten.

Enthousiast geworden? Ga dan naar de website voor meer informatie.

13th Mystery

Escape room Den Haag

Escape room Den Helder

Mis jij het ook om naar een escape room te gaan? Escape room Den Helder plaats elke week een opdracht op Facebook en Instagram.

Weet jij de code te kraken? Een lekkere opwarmer voor als je straks weer in real time een puzzel op kan lossen.

Enthousiast geworden? Ga dan naar de website voor meer informatie.

Puzzelmini tijd (Escaping Breda)

Elke woensdag plaats Escaping Breda een nieuwe hersenkraker op hun Facebookpagina. Je hebt dan een week de tijd om de puzzel te kraken. Elke dinsdagavond om 19:00 word het antwoord gepost.

Hoeveel puzzels weet jij te kraken?

Escaping Breda