Appscape wil graag de escape rooms een hart onder de riem steken in deze moeilijk tijd. In deze lijst vindt je alle evenementen die aangeboden worden. Deze Evenementen zijn toegevoegd aan de app, benieuwd welke spellen je nog meer toe kan voegen aan je lijst? Kijk op de andere pagina’s onderaan deze pagina. Heb je de app nog niet? Download hem dan snel via de Appstore of Play store.

Unsolved Mystery

Het online escape room evenement Unsolved Mystery is een samenwerking van de 3 escape rooms Breakout Room, Escape Room Schagen en Team Trapped. Weer is er een mooi escape spel ontwikkeld, maar deze is net iets anders dan de anderen. Het grote verschil is dat jij niet het speel moment bepaald maar het team achter Unsolved Mystery. Dit online evenement vind plaats op 25, 26 april en 8 of 9 mei. Net als in een escape room volg je het verhaal en los je puzzels op. Los je iets op krijg je meer informatie en kom je verder in het spel.

Het verhaal

”Je staat op de parkeerplaats bij het winkelcentrum en opeens hoor je een harde gil. Je ziet een jonge vrouw een auto ingetrokken worden. De auto rijdt met piepende banden weg. Je blijft geschrokken en verstild staan. Niet veel later komt er een auto met een jonge man aangereden. Hij stopt bij de auto en tas van de vrouw die zojuist is meegenomen. Je ziet zijn geschrokken gezicht en loopt er heen.

De man roept jou en nog twee omstanders bij zich. Hij stelt zich voor als Marc en vraagt jullie hulp. Natuurlijk zeg je ja, maar of je dat ook had gedaan als je wist in wat voor mysterie je terecht zou komen is nog maar de vraag.”

Enthousiast geworden? Ga dan naar de website voor meer informatie.

Aan dit spel zijn kosten verbonden.

Unsolved Mystery

Whattsapp games
Daily challenge
Virtual reality
Bord spellen
Online
Online&offline