Appscape wil graag de escape rooms een hart onder de riem steken in deze moeilijk tijd. In deze lijst vindt je alle online&offline escape rooms spellen die aangeboden worden. Deze Online&offline escape rooms zijn toegevoegd aan de app, benieuwd welke spellen je nog meer toe kan voegen aan je lijst? Kijk op de andere pagina’s onderaan deze pagina. Heb je de app nog niet? Download hem dan snel via de Appstore of Play store.

Escapedemic (Locks&keys )

Voor jullie ligt er een belangrijke taak. Een virus is helaas uitgebroken en jullie hulp is noodzakelijk om een vaccin te maken. Om dit voor elkaar te krijgen moeten jullie 9 puzzels oplossen, om zo snel mogelijk verdere verspreiding tegen te gaan. Lukt het jou om met je team in 2 uur alle puzzels op te lossen en de verspreiding van het virus tegen te houden?

Je speelt dit spel deels online en deels offline, je hebt het volgende nodig:

 • Laptop/tablet met een internetverbinding
 • Eventueel een 2de device om een QR-code te kunnen scannen
 • Papier en iets om mee te schrijven
 • Een dobbelsteen
 • Een schaar
 • Eventueel een printer om de opdrachten uit te printen ( leuker voor de beleving )

Enthousiast geworden? Ga dan naar de website voor meer informatie.

Doneren is mogelijk

Escapedemic

The Rewind

The Rewind (Locks&keys)

Door het grote succes van Escapedemic heeft Locks&Keys een 2e online escape room op de markt gebracht; The Rewind.

Met The Rewind ga je terug in de tijd, het jaar 2020 valt je een beetje tegen. Onder het mom van vroeger was alles beter koos je de jaren 80. Maar door een verkeerde tijdssprong zit je opgesloten in een jaren ’80 villa. Je ziet niet veel, maar als je goed rondkijkt zie je genoeg om verder te kunnen.

Lukt het jou en je team om de gouden sleutel te vinden en terug te keren naar de toekomst?

De puzzels speel je deels online en deels op papier, zorg dus dat je een printer hebt!

 • Tijd 180 Minuten
 • Laptop/PC met een internetverbinding
 • Papier en iets om mee te schrijven
 • Een schaar
 • Eventueel een printer om de opdrachten uit te printen ( leuker voor de beleving )

Enthousiast geworden? Ga dan naar de website voor meer informatie.

Doneren is mogelijk

Nova Zembla (Escape Zwolle)

Duik samen met Willem Barentsz en Jacob van Heemskerck de geschiedenis in en ontdek het grote verraad!

Je krijgt per brievenbuspost een pakketje toegezonden. Deze materialen zijn jouw handreiking tot het oplossen van het mysterie. Maak gebruik van alle kennis die jij zelf hebt en de kennis van het internet en ontcijfer alles wat je tegenkomt!

Doordat een gedeelte van het spel digitaal beschikbaar is, zodat je via skype of zoom, dit spel prima met meerdere personen tegelijk spelen!
Voor optimaal spelplezier, adviseren wij een spelpakket per adres aan te schaffen!

 

Wil je 10% korting? Bestel dan het spel via de website van Escape Zwolle.

Aan dit spel zijn kosten verbonden.

Nova Zembla

Conspiracy 19

Conspiracy 19 (Darkpark)

Om niet de deuren te hoeven sluiten heeft Darkpark een escape spel ontwikkeld dat je thuis kan spelen in je eentje, met zijn tweetjes of met zijn vieren.

CONSPIRACY-19 ontvang je per post thuis en is gemaakt door de favoriete escape room designers van Darkpark. Tijdens dit spel maak je kennis met een mysterieuze man die zit ondergedoken in een Russische bunker. hij heeft iets ontdekt wat met de virus te maken heeft, maar helaas heeft hij moeten onderduiken voordat hij het mysterie op kon lossen.

Enthousiast geworden? Ga dan naar de website voor meer informatie.

Aan dit spel zijn kosten verbonden.

Witchery spell (Darkpark)

Witchery spell is het 2e deel uit de succesvolle reeks van escape games van Darkpark.

In deze versie word je onderdeel van een mysterieus ritueel, ga je onderzoek doen op geheime websites, word je verrast door de magie van eeuwenoude spreken en dat alles in een bloedstollende race tegen klok om 5 heksen te redden van hun gruwelijke lot.

Witchery Spell is een complete escape room voor  in een doos met alles erop en eraan, alleen deze escape room kun je spelen vanuit de veilige omgeving van je eigen huis.

Enthousiast geworden? Ga dan naar de website voor meer informatie.

Aan dit spel zijn kosten verbonden.

Witchery Spell

Operatie ”Castellum” (Missionroom)

Operatie Castellum is een online&offline escape room. Laat je verrassen door wat de makers ontwikkeld hebben. Na bestelling van het spel krijg je het dossier thuis gestuurd. volg de handleiding om de game online te activeren en spelen maar. Dit spel kan je ook op afstand spelen met vrienden.

” Het is zo in elkaar gezet, dat het lijkt alsof je er midden in zit.”

Het verhaal:

Volgens een anonieme bron is er een grote drugsdeal ophanden. Hierbij zou het gaan om een partij cocaïne van 1000kg met een geschatte straatwaarde van ongeveer 50 miljoen euro. Echter is er verder nog erg weinig informatie bekend en zijn de verdachten erg slim in het verbergen en versleutelen van berichten. Met jullie hulp hopen we zo snel mogelijk tijd en plaats van de overdracht te achterhalen zodat we de verdachten(n) kunnen aanhouden.

Enthousiast geworden? Ga dan naar de website voor meer informatie.

Aan dit spel zijn kosten verbonden