Appscape wil graag de escape rooms een hart onder de riem steken in deze moeilijk tijd. In deze lijst vindt je Virtual reality spellen die aangeboden worden. Deze Virtual reality zijn toegevoegd aan de app, benieuwd welke spellen je nog meer toe kan voegen aan je lijst? Kijk op de andere pagina’s onderaan deze pagina. Heb je de app nog niet? Download hem dan snel via de Appstore of Play store.

Escape Ede

Ontdek de virtuele wereld en laat je verrassen. Altijd al eens een spannende rit willen maken in de achtbaan? Of kan jij goed genoeg communiceren met je team om op tijd de bom te ontmantelen?

Escape Ede maakt het allemaal mogelijk en wel bij jou in de huiskamer. Escape Ede brengt de VR brillen tot aan je voordeur, en aan het einde van de dag halen ze het ook weer op.

Wat zit er in het pakket:

  • 1x Complete oculus headset go incl lader.
  • 1x Korte handleiding oculus go.
  • 4x Set persoonlijke hygiene maatregel.
  • 1x Handleiding tbv ‘’keep talking and nobody explodes’’.

Enthousiast geworden? Ga dan naar de website voor meer informatie.

Aan dit spel zijn kosten verbonden. (bezorgkosten in Ede zijn gratis)

VR escape Ede

La casa de Dinero VR game

Escape room Schagen

Virtual Reality meets reality in Schagen. Nog geen tijd gehad om de nieuwste escape room La Casa de Dinero te spelen van Escape room Schagen?

Aangezien jij niet naar ”de munt” kan, komt ”de munt” wel naar jou toe dmv Virtual Reality. Los jij samen met jou team de puzzels op? Zorg je dat je uit handen van de politie blijft  en weet je op tijd te ontsnappen uit de munt? Deze escape room combineert real live puzzels met Virtual Reality.

  • 3-6 personen
  • Vanaf 12 jaar
  • Gebaseerd op de serie “La Casa de Papel”
  • Combinatie tussen Escape & VR
  • Aan de keukentafel te spelen
  • 1 – 4 uur speelplezier

Ben je enthousiast geworden en woon je in een straal van 10 km van Schagen? Ga dan snel de website voor meer informatie.

Aan dit spel zijn kosten verbonden.

Locked Down: The Submarine (Locked Amsterdam)

Speel live een escape room vanuit je eigen huis met vrienden. Locked Amsterdam heeft dat mogelijk gemaakt dmv camera’s waarmee je 360 graden kan draaien. Elke team lid kan zelfstandig de camera draaien waardoor je niet afhankelijk bent van je mede spelers. met je team van minimaal 2 en maximaal 6 spelers heb je 75 minuten de tijd om de onderzeeër te vinden voor die in verkeerde handen valt.

Het verhaal:

The Submarine: de Sovjet-onderzeeër K-129 is tientallen jaren terug op raadselachtige wijze verdwenen in de Noord Pacifische Oceaan. Het schip heeft gevaarlijk nucleair materiaal aan boord en is tot op de dag van vandaag nog niet getraceerd. Het is van het grootste belang dat de onderzeeër teruggevonden wordt voordat deze in verkeerde handen valt.

Ben je enthousiast geworden? Ga dan snel de website voor meer informatie.

Aan dit spel zijn kosten verbonden.

Locked Amsterdam