Het online escape room evenement Unsolved Mystery is een samenwerking van de 3 escape rooms Breakout Room, Escape Room Schagen en Team Trapped. Weer is er een mooi escape spel ontwikkeld, maar deze is net iets anders dan de anderen. Het grote verschil is dat jij niet het speel moment bepaald maar het team achter Unsolved Mystery. Dit online evenement vind plaats op zaterdag 25 of zondag 26 april. Net als in een escape room volg je het verhaal en los je puzzels op. Los je iets op krijg je meer informatie en kom je verder in het spel.

Unsolved Mystery

”Je staat op de parkeerplaats bij het winkelcentrum en opeens hoor je een harde gil. Je ziet een jonge vrouw een auto ingetrokken worden. De auto rijdt met piepende banden weg. Je blijft geschrokken en verstild staan. Niet veel later komt er een auto met een jonge man aangereden. Hij stopt bij de auto en tas van de vrouw die zojuist is meegenomen. Je ziet zijn geschrokken gezicht en loopt er heen.

De man roept jou en nog twee omstanders bij zich. Hij stelt zich voor als Marc en vraagt jullie hulp. Natuurlijk zeg je ja, maar of je dat ook had gedaan als je wist in wat voor mysterie je terecht zou komen is nog maar de vraag.”

Extra informatie

Kies welke dag je het spel wil spelen, wil je het met zijn tweeën spelen? Geen probleem, je moet dan gebruik maken van een video verbinding. Om 20:00 krijg je de eerste aanwijzing en de escape room is goed voor 2-3 uur speel plezier.

Kijk op de website voor meer informatie

Online escape room evenement